Голотата ми днес се облича...
Търси си дрехите в мрака...
Тя искаше да бъде обичана...
Там някой, там да я чака...
Голотата ми днес отива си...
Явно горда беше напразно...
И със студ отново завива се...
Отвътре щом ѝ е Празно...
Голотата ми днес е нещастна...
Кокиче, умиращо тихичко...
Беше тя копнежна, страстна –
а сега е в руини самичка...
© Ивелина каменова Всички права запазени