ГОРЧИВО 2
По изгрев събирам парченца разбита умора.
Разбърквам ги в чаша с кристали горчиви сълзи.
Наливам горещо безсъние - и съм готова
за новия ден, в който времето бавно пълзи.
На пръсти минават край мене самотни минути,
гласът в телефона е сякаш през девет земи.
На гърлото обич и мъка на възел се трупат.
Ела, прегърни ме! Сърцето ми с тебе вземи!!!
© Теменужка Маринова Всички права запазени