Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе
и нека двамата без дъх го изпием.
Солени са устните, с вкус на море.
Една усмивка от теб ще си скрия.
Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,
а след него може и топла закуска.
Без да питаш, тайно от мене крадеш,
неузрели все още, сънливи целувки.
Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,
но нека първо си поговорим за времето.
Прогнозата е слънчева и утре, и днес,
защото щастлива съм, когато съм с тебе.
© Сияна Георгиева Всички права запазени