5.03.2017 г., 23:24 ч.

Гордей се 

  Поезия
357 1 1

 

Синът ми също е Ивайло.
България му е Родина.
Ала един е Балабанов!
Прости за думите ми, сине!

 

Чети го, сине! Препрочитай!
В сърцето нека те докосва!
Със хубавото се привиква,
то никога не се заносва.

 

Защо да нямаме кумири,
поезията щом е свята?
То, словото, оставя дири,
променя словото душата.

 

Писачи много има, сине,
ала един е Балабанов!
Гордей се с неговото име
и с Дяконa - Васил Иванов.

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??