18.02.2008 г., 12:59 ч.

Гореща любов 

  Поезия » Любовна
916 0 0


Гореща любов

Тя, любовта, погледна със искрени очи,
докосна я със доверчива усмивка,
а любовта сърцето и разби,
на ръката и остави пришка.

Сега сложи тя ръкавица,
че знае, че любовта гори
и хапе като гладна вълчица,
шепнейки коварни лъжи.

Но каза любовта: "Ръкавицата свали,
с голата си душа ме докосни,
че да ме познаеш, няма да можеш,
ако няколко пъти не се изгориш."

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??