Гореща вода по тялото,
капките навсякъде се стичат...
Поти се дори и огледалото,
капките навсякъде надничат...
Шампоанът бял се пени,
а интимният ти гел се изчервява...
Кожата от топлината руменее,
огледалото засрамено те наблюдава...
Вече си изкъпана и спираш
този дъжд от влага, и от страст.
Тялото си със хавлията обвиваш,
а хавлията... това съм аз...
28.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Мерсаж 😋🌹😋