Колко бързо времето минава,
остават само спомени във нас,
но един прекрасен спомен остава
да ни топли всеки час.
Горещо лято - с лодките бели,
горещо лято - с морските вълни,
горещи устни, погледи слели,
горещо ти ме целуни.
Колко съм щастлива с теб сега,
че отново си до мен.
Няма я моята тъга,
колко е красив този ден.
Ще бъдем ли отново с теб сами?
Ще дойдеш ли със мене пак?
Виж, морето с пясъка ни мами,
очаква ни горещият бряг.
© Мария Всички права запазени