Горите ще се секат
и дърветата ще мрат.
Лобизмът днес е на мода,
а управниците ни са гола вода.
А че горите са ценност, живот -
дреме им на тез, що искат печалба, имот.
Тъй природата ни ще се унищожи,
а жертвата ще си и ти!
offnews.bg/news/Нашите-автори_2490/Гората-е-враг-на-ГЕРБ-Коментар-на-Тома-Белев_51984.html
© Георги Всички права запазени