(сенрю)
* * *
Вкусна шишарка,
катеричка я носи.
Желъдче падна.
* * *
Шуми листенце
в гората притихнала.
Птиченце кацна.
* * *
Тъмна пещера.
Мечето приютило
зайче слънчево.
25.04.2011г.
_________________
снимка от: alehooo.com
© Агапея Полис Всички права запазени