м/т Тодор Трайчев
ЩОМ СЪРЦЕТО НИ УЖИЛИ
ИЛИ НОЖ НИ Е ПОРЯЗАЛ,
НЕ ПЛАЧЕТЕ, МОИ МИЛИ ,
ГОСПОД НИ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ...
ЩОМ СЛУЧАЙНО СМЕ ОТКРИЛИ
И ЛЮБОВ, И ЗЛАТЕН ЖЕЗЪЛ,
ГОСПОД НИ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ...
ДА ПОСРЕЩНЕМ СВЕТЛИНАТА
СЪС УСМИВКА И ПОКЛОН,
ПО ПЪТЕКА НЕПОЗНАТА
ВЛИЗА ТЯ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ.
БОГ НИ НОСИ СВЕТЛА РАДОСТ,
ТОПЛА ДРЕХА И ПОДСЛОН,
ВЕЧЕН МИР И ВЕЧНА МЛАДОСТ,
КОЙ НИ ДАВА ОЩЕ СИЛИ,
КОЙ ДО ГРОБ НИ Е БЕЛЯЗАЛ,
ОТ НЕБЕТО, МОИ МИЛИ,
ГОСПОД НИ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ.
И ДАНО НЕ СМЕ СГРЕШИЛИ
БРАТЪТ БРАТ ДА Е НАКАЗАЛ.
НЯМА ПРОШКА... МОИ МИЛИ!
ГОСПОД НИ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени
Поздрав!