Вода пия - жаден ходя, китчице омайна!
Под сърцето си я нося нашта малка тайна!
Жена имам, деца имам, ала чакам рожба!
Вечер лягам - не заспивам, денем се тревожа.
Семенцето е във тебе, двама сме го рътили!
Китката ти е във мене и не съм безпътен...
Ето, и сега вали - мен ми е горещо!
Господ щом те подари, ще ми вземе нещо...
© Красимир Дяков Всички права запазени