3.03.2016 г., 8:54 ч.  

Откровение 

  Поезия
834 0 2

Господи, и да искам да бъда коравосърдечна, не мога.

Сълзите ми текат неусетно, заради милостинята ми  към Теб Господи

Тя е силна, поради огромната ми любов към Теб  и е несравнима.

Моля се за децата ми, за родителите ми за всички хора!

Радостта, която преживявам  и гордоста, че те са мои и че ги обичам.

Моля Те Господи - Желанията им да се сбъднат.

Ние всички знаем, че Теб Te има.

Молим те..Господи Дай ни..Ти знаеш..

На всички нас помогни,светлината и пътят покажи.

 

Амин

 

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??