ГОСПОДИ, КАЖИ МИ
Тука ли си, Боже Всемогъщи?
Чуваш ли молитвите ми Ти?
Тъжна е самотната ми къща –
там огнище свидно не пламти.
Знаеш ли ми, Господи, мечтите?
Да ги сбъднеш искаш ли, кажи!
И макар, че всяка нощ те питам,
Твоето мълчание тежи!
В нечия усмивка приюти ме,
Господи, Ти, Който Си Любов!
Че сърцето своя дом си има
само с Твоя светъл благослов!
© Христина Радомирова Всички права запазени
Съпричастна съм, Хриси!