Щом ме пожелаеш
съм насреща
с мен да поиграеш
от страстта гореща...
И глава не ме боли,
нито се оплаквам,
а напротив, знаеш ти,
как това очаквам...
Даже мързела лекувам
щом на тебе трябвам -
Почвам бързо да целувам
за да те зарадвам...
27.05.2022.
© Георги Каменов Всички права запазени