Денят уморено притваря клепачи,
за спомени сладки да тръгнем на лов!
Щурците да вземем за наши мариачи,
ела и готова бъди за любов!
Нощта похотливо обгръща телата,
за страст до забрава отправя ни зов.
В блажена умора да срещнем зората,
ела и готова бъди за любов!
Луната наднича към нас воайорски,
да вкусим наслада под звезден покров!
Страха забрави и за думите хорски,
ела и готова бъди за любов!
© Велизар Всички права запазени