Говори,
не попивай очите ми!
Говори!
Аз те пия!
Говори!
В мен лежи очакването на нещо старо и неизживяно.
Говори!
Миналото и бъдещето се сляха - настояще няма.
Говори!
Треперя чувайки гласа ти.
Говори!
Не е нужно да те виждам, за да те докосвам, за да те чувствам.
Говори!
В гласа ти има нещо почти забравено, чакащо, истинско...
нещо едва съхранено, но аз го долавям.
Говори!
И този твой глас ми е упора.
Говори!
Хоризонт няма. Не съществуват посоки.
Безплътен съм в твоите думи.
...говори!
© Юнеско Чомски Всички права запазени