Говори ми,
шепотно,
до дъх,
където да съм твоето обичане.
И думите ти,
като ромон тих,
да чувствам надълбоко в себе си.
И всеки звук,
лàдия – река,
да ме отвежда в твоите простори.
И като Нирвана,
в миг на свобода,
да изживея с теб покоя.
Говори ми ...
© Дочка Г Всички права запазени