Отровата още ни владее...
Отваря ни греховни порти,
от там излиза грешен огън,
прокрадва се в тъмата на нощта!
Обичам този твоя - страстен поглед,
дето причинява ми толкоз неща!
Обичам да ме гледаш зорко и
казваш: "При мен ела!"
Готова съм - даже да не си струва!
Към греха - заслепена съм - вървя!
Чакам устни жарки да ме оплетат и да ми говорят
онези, мръсните слова!
Чакам нежния ти допир,
изригващ от твоите сетива!
Чакам да усетя топли устни и грешни пръсти -
спуснати надолу по гърба!
Обичай ме по този начин,
носещ ми красива топлина!
Нека в ръцете ти изгарям и
тръпнеща нека съм и в съня!
© Фатиме Тибер Всички права запазени