Грешим - това е неизбежно,
грешим и няма начин да не проличи,
грешим, но всяка непризната грешка,
недопустимо е да се прости.
Грешим, но всеки има право
на втори шанс, и повече дори,
понякога и мъничко ни стига,
за себе си и другите да бъдем по-добри.
Грешим, но грешен е животът
и в грешките ни има истина една -
в основата на всяка е човекът
със вечния стремеж към свобода!
© Елена Гъдева Всички права запазени