12.09.2009 г., 12:29 ч.

Грешка ли е, че те обичах? 

  Поезия
1171 0 1

Грешка ли беше, че те допуснах

в сърцето си крехко, ранимо?

Грешка ли беше, че вярвах във тебе?

Грешка ли беше, че ти простих?

 

Нима съм грешна, че те обикнах?

Сгреших ли със теб - кажи ми къде?

Грешка ли беше, че до теб да съм свикнах?

Грешка ли беше, че бях във твойте ръце?

 

Грешка беше - да, аз зная!

И сега? Не знам накъде...

Всичко беше мечта пропиляна,

а вече е спомен и разбито сърце!

© Марина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??