На стиховете сложих кръста
и една любов зарових в гроб!
Подписах бързо смъртната присъда
и след нея ще има може би живот!
Докато в ковчега аз я слагам,
ще роня тук-там сълзи,
после лекичко ще се избърша,
за да не размажа грима, нали?
Но черно мисля да не слагам.
За мъртви чувства няма да тъжа!
Само малко ще поплача.
И после пак ще продължа!!!
© Дива Самодива Всички права запазени