Грях ли е, че те обичам,
грях ли е, че след тебе тичам?
Грях ли е, че съдбата ни разделя
и живота ни предопределя?
Но какво греховно има в това,
да се обичат две влюбени сърца?
Макар да бъдат разделени,
те един за друг са определени!
Грях ли е, че един за друг копнеят
и чувствата не могат да владеят?
Ако грях е любовта,
значи грях е и света!
© Мариета Байкушева Всички права запазени
Поздрав за хубавия стих!!!!