Когато отново те чакам, значи съм някъде, където
всяко стръкче трева е ласка вълшебна на южния вятър,
с пеперуди, танцуващи танц на облаче синьо в небето,
и херувимчета бели махат крила в небесния театър.
А казват, че в него, неземния, няма място за всеки -
той е място, в което влизат само безгрешни и чисти души,
а ние, които обичаме истински, да вървим по други пътеки.
Ела, не мога да чакам, към ада ръка за ръка с теб да вървим!
© Валка Всички права запазени