27.08.2007 г., 10:21 ч.

Губя те 

  Поезия
443 0 3
Губя време и пространство.
Птица омагьосана ли станах!?
Все към някоя звезда ме тегли взора!
Или арфа ме люлее с лек ветрец!?
От очите черни, плам гори ме в страстен танц!
А омайна нощ подкупва ме със вечния екстаз!
...тишина и нежни звуци...във едно се сля!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??