31.07.2018 г., 13:47 ч.

Губя всичко 

  Поезия
283 0 0

ГУБЯ ВСИЧКО:
земното привличане, 
представа за времето, 
власт над волята си, 
желание за съпротива, 
контрол над разума... 
Губя ума си по теб. 
Не е чудно, 
че някоя сутрин 
няма да намеря 
обецата си. 

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??