Изстрадала душа
още кара увехналото сърце
да тупка.
Някаква гумена надежда
го поддържа живо...
Като гума "мишелинка"
с високо качество!
Пие копелето и не ще да мре...
само страда и се мъчи...
Моля Ви, убийте ме,
че да се свърши!
© Христо Манчев Всички права запазени