Площадът е празен,
сърцата ви също!
Салата, ракия и мазна храна!
Мозъчен спазъм,
пустеещи къщи...
Какъв Трети Март и каква Свобода?
Дали ви обичам?
Или пък ви мразя?
Не знам и не търся в никой вина.
Умея да чакам.
И тайни да пазя...
Само гълъб в краката ми пие вода!
© Ангел Милев Всички права запазени