30.05.2022 г., 19:31 ч.

Гърми 

  Поезия
198 0 0

Гърми китара! -

Сърцатозвучна!

Гърми и тътне! -

На обич тучна!

 

Като оркестър

гърми, прониква

и във възторг към

любов подтиква!

 

Вселени сбира!

И приласкава!

И бясно жегва!

И благославя!

 

Гърми китара

и се вселява

глъбиннонежно;

и уповава!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??