Облечена с червен сутиен,
прашки - бели дантели
и на токчета смело качена -
уговарям среща эа утрешния ден
в метрото близо до мен.
Ще ме гледат учудено, затова
ще облека ефирна пола,
блузка свежа, прозрачна и лека,
а на кутрето на крачето ще сложа знак -
пръстен с цвете и розов лак.
© Диана Бунева Всички права запазени