Объркване! Болка и страх!
Озъртане! Бягство от тях!
Спирачка! Отново си там!
Гризат те съвест и срам!
Гора, море и пустиня!
Няма път, за да минеш!
Над теб – недостъпно небе!
Не си птица! Нямаш криле!
Ха сега, де! На къде?!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени