Едно е слънцето, което
огрява нашата земя.
И две очички имам на лицето,
да гледам тази красота.
Три са моите сестрички
и обичаме се всички.
Четири сезона има -
пролет, лято, есен, зима.
Ябълчици пет нареждам
и за шеста се оглеждам.
На годинки седем ставам -
първи клас ще посещавам.
Щом стрелките осем сочат,
часовете ще започват.
Вечер в девет ми се карат:
"Късно е! Заспивай, Лара!".
Десет. А нататък,
утре ще ме учи кака! :)
© Ивелина Тодорова Всички права запазени