Валс душите ни танцуват,
полудели от любов,
страст телата ни жадуват,
аз съм свян, а ти си зов.
Всеки час за теб бленувам
и те мисля нощ и ден,
всяка клетка в мен жадува,
да застанеш ти пред мен.
Хайде, слънце, идвай вече,
че Цветчето го боли,
нищо, че си тъй далече,
с мен навеки остани.
© Неземна Всички права запазени