Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Верния,без колебание..
С красиви мечти.
Дано съм ти помогнала да намериш своя път..Когато човек е объркан малко помощ никога не вреди..Та както се казваше в една реклама-Keep walkin!Успехи,добро хайку!