17.03.2010 г., 12:46 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
716 0 4

                

         

* * *

    

Слънчеви стъпки.

          

Мартенски вятър тича

            

по белия сняг…

                      

                 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??