* * *
Вълнà след вълнà
прилив прегръща скала...
Жажда и ласка...
* * *
Камък след камък,
отлив стопява в море
сълзи на скала...
* * *
Море и скала
в кратки мигове нежност...
Сън след раздяла...
© Ваня Всички права запазени
Чудесни са!
Б.