11.04.2012 г., 9:46 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
685 0 2

 

 

* * *

 

Живи корени

под изсъхнало стебло.

Мравуняк в пръстта...

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??