* * *
Бял като мрака,
властен и топъл, страстно
полита стихът.
* * *
Есенни думи.
Завързан от обич е
вятърът в теб.
* * *
Тайно вълшебство.
Усмивка грее над мен.
Събуждам се - нощ.
* * *
Луната пие.
Омайна звездна обич.
Поетът заспа.
© Агапея Полис Всички права запазени
Поздравления!