***
С леки стъпки
по тревата отива
си пролетта... Май.
***
Между цветята
в градината котка
разхожда се... Юни.
***
Тебеширени
рисунки по асфалта.
Ваканция... Юли.
***
Натежали от
лястовиците жици.
По клоните на
дърветата дарове
безценни. Август.
***
Мокри стъпки по
пясъка. Колело на
плажа. Септември...
***
Хладни утрини.
Празни гнезда. Мирис на
пушек. Октомври...
© Радослава Антонова Всички права запазени