Хаос...
Някакъв си хаос от много чувства...
Събрано всичко в мене е на топка,
готова да избухне с допира на още малко болка...
Хаос...
Хаос от мисли, от идеи, от мечтания...
Разпръснат в спомените, в сънищата, в песните...
Борба за някакво надмощие
на крехкото над иманото постно черно здание...
Борба със хищното душеизбиване
във името на още малко чувстване...
Борба с живот...
В борба за живот...
Каква кауза...
Какъв хаос...
Каква трагедия...
...........................................................................................
© Лилия Всички права запазени