Светът ми е хаос
от безредни планети -
безтегловни
многоцветни капки:
книги,
детски играчки,
женски целувки
по косата ми,
листи от тетрадки...
Кучета
с мокри муцуни,
с мъжки езици
залепени по прага...
Плуват безтегловни предмети
из стаята.
Нищо не потъва у мене.
Гравитира само
на сърцето ми
в твоята орбита.
Внимавай къде стъпваш!
© Миглена Цветкова Всички права запазени
(стъпва се на пръсти )