Хаос
Поезия и музика в душата
безспирно се боричкат, гъделичкат;
нестихващо пронизват сетивата;
и както тичат вечно се обичат.
Тук се римува, потропва, тактува,
нещо описва се и се рисува,
някой се хваща, със някой танцува…
Виж го ти, хаос – от какво се страхува!?
© Владислава Генова Всички права запазени