8.03.2007 г., 12:57 ч.

харесва ми 

  Поезия
629 0 3



Kaто паяче своите мрежи изплиташ,
а аз като наивна мушица,
толкова неусетно на тези мрежи налитам
и проблясква златна искрица.

Като слънчев лъч ме огряваш,
а аз като малка луна,
твоята светлина отразявам
и от щастие цяла блестя.

Като звездичка светиш в безкрая,
а аз като астроном безсънен
по цяла нощ те гледам и наблюдавам
и това ми харесва напълно!!!


На Стоян

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??