23.09.2008 г., 7:33 ч.

Харесва ми 

  Поезия » Любовна
470 0 5
 

Харесва ми да те наричам мой,

харесва ми да те целувам страстно...

И в този силен любовен порой

за теб и мен става опасно...

 

Харесва ми да ме обичаш сляпо,

харесва ми да те държа в дъжда,

харесва ми да бъде лято

и заедно да пипнем любовта...

 

Харесва ми да те обичам,

харесва ми да съм до теб,

харесва ми да бъда "твоето момиче"

и вечер да си мислиш все за мен...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??