Тъгата ми заспива в твоите длани,
след миг събуждаш Радостта,
душата ти лекува моите рани,
сърцето ти ме прави по-добра.Поглеждам те - в очите ти се взирам -
омайват ме, потъвам в топлина.
Усещам с теб, че всичко имам -
Любов и страст, и красота . . .Ръцете ти - ръцете ти грижовни
обсипват ме с прегръдки във нощта,
а изгревът е приказно любовен.
Със теб посрещам утринта . . .
А обедите - с тихите разходки
И вечерите - с тиха добрина . . .
"Обичам те - аз тихо ти прошепвам. -
Обичам те - променяш ми света!"
© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени
Госпожо Стихийно Бедствие,
са просто уникални,много
ми харесват, С обич.