Хей, луна
Ще те помоля за една услуга.
Питаш за каква.
Сега ще ти кажа.
Да я пазиш късно вечерта, когато се прибира
също пътя да ѝ осветиш.
Моля те
Хей,луна
Ще я наглеждаш нали?
Само още нещо.
Последно нещо.
През нощта, когато сама спи, вместо мен ти..
докосвай я нежно със своите лъчи.
Хей, луна
Благодаря
© Стилияна Всички права запазени