Кметът на Балчик се вози в лимузина -
и в лято, и в зима,
щото...самолет има Обама*!
Каква логика, трака си нашата мама!
На брега на Черно море
Бял дом народът да му поднесе!
*Това са думи на самия кмет.
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1460905
© Георги Всички права запазени
Всеки му според заслугите!
Ех, Обама ще си кара айроплана...щом го има.
Поздравявам те и те оценявам високо - браво!