На Емо
Отказвам да повярвам - на небето
звездите само в нощ печална греят.
А любовта е чувство, за което
не могат много хора да живеят.
Отказвам да повярвам, че Всемира
единствено човека приютява.
И че, когато тялото умира
и от душата нищо не остава.
Отказвам да повярвам, че изчезна
усмивката ти, погледът, гласа
и че погълна те безкрайна бездна
в невероятно светли небеса.
Но вярвам, че ще бъдем с тебе двама,
все някога - където и да си.
Раздяла просто няма,няма, няма...
От нея любовта ще ни спаси!
© Нина Чилиянска Всички права запазени