20.01.2007 г., 0:12 ч.

Хиляди години 

  Поезия
784 0 1
Хиляди години те сънувам,
хиляди години те мечтах-
как отново имам те и те целувам
и в ръцете ти как лутам се мой грях.

Хиляди години теб обичам,
хиляди години ти се вричам
и отново все към тебе тичам-
цял живот за теб живях!

Хиляди години ме сънувай,
хиляди години ме мечтай,
и отново взимай ме и ме целувай,
пак телата ни превръщай в сладък грях.

Хиляди години ме обичай,
хиляди години ми се вричай
и пак към мен затичай...
цял живот за теб живях!

© София Ленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хиляди години теб обичам,
    хиляди години ти се вричам
    и отново все към тебе тичам-
    цял живот за теб живях

    Поздрави,бъди все така всеотдайна,един ден ще ти се върне двойно!!
Предложения
: ??:??