Химн на Приморско
Ах, Приморско! Ах, морето!
Тук най-красиво е небето!
Лазурно, синьо до безкрай!
Приморско! Ти си морски Рай!
Слънце! Пясък! Плаж! Релакс!
Тука всичко е на макс!
Джин със тоник и лимон
в града неписан е закон!
Капанчета едно до друго!
Приморско е направо чудо!
А пък през летния сезон
направо си е луд купон!
Ах, Приморско! Ах, морето!
Тук най-красиво е небето!
И човек се чувства жив!
Хем доволен, хем щастлив!
31.05.2024 г.
© Георги Иванов Всички права запазени