25.09.2024 г., 14:53 ч.

"РО-КО-КО" реквием 

  Поезия » Гражданска
74 2 1

Отдавна хората говорят,
че в салама няма грам месо.
А други тайничко мърморят - 
ядем ароматно РО-КО-КО. 

 

Ядем, танцува ни корема
след хапване с трансгенна храна.
Като шейх живеем в харема
засищайки с гъдели глада.

 

И както хапваме по мъжки
всяка прелест с вълчи апетит,
забравихме онези пръжки,
на бабите - истинският хит.

 

Осъдени като зомбита
след години, а може би две.
Чрез РОга, КОжа и КОпита
като мумиите да се мре.

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, пръжките... Къде ме върна само...
    Но в днешните ни времена модерни
    според диетолозите - вегани
    дори да споменеш за тях е вредно .
Предложения
: ??:??